Z-Trap /  Reviews Reviews  
 

Hier vind u meningen van onze klanten over D-Bouw

  schrijf zeg een review over D-Bouw   Eindbeoordeling: 9,0
    a
    Eerste indruk: 8,7
    Kwaliteit: 8,9
Schrijf nu zelf een review en deel uw ervaringen met D-Bouw met de rest. Prijs: 8,8
service: 9,4
Gemiddelde beoordeling over 35 reviews

Project: Opentrap 4 april 2014 opgeleverd   18 okt 2014 nr 35
Naam: Dauwe-Lesoil Sterke punten: prijs/kwaliteit/opvolging Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Mechelen BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Goede service mooi eind resultaat !!!

 

De trap is een mooi "middelpunt" in onze leefruimte.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: kozijn met dubbeledeur 22 aug 2014 opgeleverd   1 sept 2014 nr 34
Naam: J van beers Sterke punten: afspraak nakomen  Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Hapert Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

het kozijn voldoet aan onze wensen en het ziet er perfect uit

alles netjes afgewerkt.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9

Project: Bloktrap 11 juni 2014 opgeleverd     nr 33
Naam: A. Vandenbroeck  Sterke punten: Communicatie, klantgericht, komen afspraken steeds na Eindbeoordeling: 8,8
Plaats: Holsbeek Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Wij zijn bijzonder tevreden over onze bloktrap. De afwerking en kwaliteit zijn perfect! We willen D bouw bedanken voor hun snelle service en goede communicatie. Hun klantvriendelijkheid viel ons echt op. Hier kunnen Belgische aannemers zeker wat van leren.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: wc renoveren 20 juni 2014 opgeleverd   30 juni 2013 nr 32
Naam: Monica Brugmans Sterke punten: Een echte vakman! Eindbeoordeling: 10,0
Plaats:   Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Dirk heeft onze wc omgetoverd van een jaren-70 hok tot een prachtige, moderne ruimte. De offerte is uitgebreid en duidelijk. Zijn prijs is heel scherp. Afspraken worden goed nagekomen. Dirk werkt nauwgezet en netjes. Het tegelwerk ziet er fantastisch uit. Het sanitair is keurig geplaatst, er zit een nieuw plafond in met een luchtrooster en een spotje; kortom Dirk heeft alles perfect uitgevoerd! Wij zijn er heel blij mee!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Kap opbouw blokstraat 12 maart 2014 opgeleverd   3 mei 2014 nr 31
Naam: J. Schellekens Sterke punten: Service, Communicatie & vakmanschap Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Een vakman die zijn zaken goed op orde heeft. Mede door de nette offerte en de gesprekken voorafgaand aan de offerte heeft ons doen besluiten met D-Bouw in zee te gaan.

Voor ons was het een spannend project met totaal geen ervaring in bouwen/verbouwen. Dirk heeft het project totaal ontzorgd. Planning en werkelijkheid lagen goed bij elkaar. Op zo'n groot project geen verrassingen geweest.

We waren zou enthousiast dat we tijdens het project ook besloten hebben om onze trappen ook direct laten vervangen. Echt vakmanschap. Het resultaat is prachtig geworden.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: 2 Z-trappen 26 feb 2014 opgeleverd   27 feb 2014 nr 30
Naam: Karlo Sterke punten: komt afspraken na en werkt met passie Eindbeoordeling: 9,0
Plaats:   Verbeterpunten: is ok   a  

Fijne samenwerking. goed overleg wat resulteert in een prachtig eindresultaat.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: Z-trap en een open trap 17 jan 2014 opgeleverd 27 jan 2013   nr 29
Naam: M. Verbeke Sterke punten: kwaliteit en service Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Gent BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Z-trap en open trap + robuuste trapafscheiding in Gent

Stevige en goed afgewerte trappen opmaat gemaakt aan een goede prijs. Dirk is een man van zijn woord en kennis van zijn vak.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: 2 Z-trappen in nieuwbouw 3 jan 2014 opgeleverd   21 jan 2014 nr 28
Naam: Vermaelen Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Wezenmaal BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Correct communicatie en zeer dergelijke afwerking.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9

Project: 2 Mahonie trappen 25 dec 2013 opgeleverd   14 jan 2014 nr 27
Naam: A. Vercauteren Sterke punten: Super snel en goed contact Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: mechelen BE Verbeterpunten: Maak tijd voor je vriendin op kerstavond, dat is een moment om NIET te werken ;-)   a  

Na alles te bespreken en stalen te zien hadden we gekozen voor goedkopere, maar super mooie mahonie trappen voor onze nieuwbouw.

Toen deze geplaatst werden (de dag voor kerstmis, zelfs op kerstavond zelf nog!) was ie zelfs mooier dan dat we hadden gedacht!

De prijs/kwaliteit kan je nergens anders vergelijken, zeker niet in Belgie! Voor dezelfde trappen betaalden we bij anderen gemakkelijk 10-15% meer!

Nu staan onze trappen er zeer mooi en worden binnenkort nog intensiever en veilig gebruikt, zelfs door de kleine meid die op komst is! :-)

Hierbij nogmaals dank voor de super goede service, prijs en kwaliteit!!

En hierdoor zijn onze buren zelfs overtuigd van de kwaliteit en prijs van D-bouw, waardoor ook zij hun volledige trap door hun laten zetten!

Alex, Lynn & onze toekomstige meid!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Twee trappen. 23 okt 2013 opgeleverd   8 jan 2014 nr 26
Naam: F.Nelis Sterke punten: correctheid Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Herk-de-stad BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Project:twee trappen in verbouwing te Herk-de-Stad (Schulen) Bericht:zeer goede opvolging en steeds correct naar afspraken toe.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Aanbouw achterzijde woning 30 okt 2013 opgeleverd   29 dec 2013 nr 25
Naam: Irene en Arnold Sterke punten: Vakmanschap en communicatie Eindbeoordeling: 9,5
Plaats: Helmond Verbeterpunten: Kwam tijdens aanbestedingsfase soms onzeker over. Dit is echter geheel onterecht gezien zijn kennis en kunde!   a  

Project:Aanbouw achterkant huis en renovatie beneden verdieping Bericht:We zijn heel erg blij dat we Dirk in de arm hebben genomen voor deze voor ons toch behoorlijk grote klus. De gehele beneden verdieping is op de schop gegaan en hij heeft ons hierbij ten allen tijden goed begeleid in de keuzes. Hij staat letterlijk altijd voor je klaar.

Niet alleen het uitvoeren van de werkzaamheden is helemaal naar onze wens, ook het houden aan afspraken, planning en budget is super goed gegaan.

Het is erg fijn om met hem samen te werken en het resultaat mag er wezen! Hij gaat niet voor de simpelste oplossing, maar voor de beste.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: vuren trap en dakramen 24 aug 2013 opgeleverd   21 okt 2013 nr 24
Naam: Smolders Sterke punten: Goede prijs-kwaliteit, goed telefonisch bereikbaar, laat net achter. Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Wij zijn bijzonder tevreden over de ramen en de trap. De trap is veel mooier dan we verwacht hadden voor de prijs die we betaald hebben. Verder goede service en Dirk liet na zijn klus alles keurig netjes achter. Wij bevelen d-bouw zeker aan.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
service: 9
 

Project: Schilderij lijst (eikenhout) 12 okt 2013 opgeleverd   19 okt 2013 nr 23
Naam: N. Kuijken Sterke punten: Stipt, kosten, afwerking en afhandeling. Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Op goed geluk een bezoek aan D-Bouw gewaagd met de vraag of ze een grote lijst voor een schilderij kunnen maken..

Bijzonder punctueel had ik een zeer mooie, kwalitatieve en perfect afgewerkte lijst in huis. Helemaal naar eigen smaak mogen ontwerpen en een stuk goedkoper dan bij de normale lijstenmakerij!

Nogmaals bedankt! Ben er enorm blij mee!

 

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10
 

Project: Eiken trap met smeedijzeren 15 okt 2013 opgeleverd   19 okt 2013 nr 22
Naam: Debauve-Jenaer Sterke punten: Bekwaam, kennis ter zake, geeft goede tips en stuurt je idee bij indien nodig, duidelijke afspraken worden ook nagekomen Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Sint-truiden BE Verbeterpunten: ?   a  

Dubbele trap in eik met smeedijzeren balusters - Nieuwbouwwoning te Zepperen.

Zeer correcte afhandeling van ons project!

Wij zijn heel tevreden over de hoge graad van afwerking, de vlotte samenwerking, de besprekingsmogelijkheden...

En het eindresultaat natuurlijk!

Hebben al veel goede reacties gekregen en prijzen D-Bouw zeker aan!

Dirk en Co, doe zo verder en bedankt!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Dubbele rustieke trappen. 24 sept 2013 opgeleverd   2013 nr 21
Naam: Gery Sterke punten: Kent zijn vak Eindbeoordeling: 9,5
Plaats: Nieuwerkerken Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Zeer mooi werk, eerlijk, bekwaam an kan zowat alles maken !!!!

Er zijn twee dubbele trappen geplaatst. deze zijn op een voorgegoten betonnen trap bekleed. Ook leuningen met gedraaide balusters zijn aangebracht geheel naar mijn wens.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
service: 10

Project: Leveren eiken tafelblad 6 juli 2013 opgeleverd   18 okt 2013 nr 20
Naam: Depuydt Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Gent BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Perfecte samenstelling, afwerking en tijdige levering van een zeer mooi product!

Bedankt!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9
 

Project: Z-trap plaatsen op betontrap 17 mei 2013 opgeleverd   22 sept 2013 nr 19
Naam: Rob Sterke punten: Vriendelijk, correct Eindbeoordeling: 8,5
Plaats: Oud-Heverlee BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Mooi vakwerk, goede service, ook een kleine herselling na plaatsing werd snel en correct afgehandeld.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 9

Project: Blok en Z-trappen plaatsen 21 juni 2013 opgeleverd   23 juni 2013 nr 18
Naam: v Rompaey Sterke punten: Correct nakomen van afspraken, gemotiveerd team Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Sint-truiden BE Verbeterpunten: Weten we nog niet ;)   a  

Goede en vlotte afhandeling van de gevraagde werken.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: Aanbrengen Led-trapleuning 23 mei 2013 opgeleverd   3 juni 2013 nr 17
Naam: Gobyn Sterke punten: Communicatie en correct naleven van afspraken Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Hasselt BE Verbeterpunten: geen, zo verder blijven doen!   a  

De leuning is functioneel en sfeervol. Functioneel door werking op sensoren, sfeervol door de Mood-verlichting. Alles is perfect afgewerkt.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: Plaatsen eikenhouten trappen 8 mei 2013      
Naam: Eva Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling:  
Plaats: Hasselt Verbeterpunten: niet ingevuld      

Plaatsen eikenhouten trappen en meubelen met parket bekleed?

 

niet ingevuld

 

Eerste indruk:  
Kwaliteit:  
Prijs:  
service:  

Project: Vervangen ramen en gevelbeplating. 23 apr 2013 opgeleverd   30 mei 2013 nr 16
Naam: Erik Sterke punten: Betrouwbare vakman Eindbeoordeling: 8,8
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Dirk heeft 3 ramen en beplating aan gevel en dakkapel vervangen. Hij heeft perfect werk geleverd waarover wij zeer tevreden zijn. Ook de service is perfect!

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10
 

Project: Bekleding van een betonnen trap met Z-trap 9 apr 2013 opgeleverd   27 mei 2013 nr 15
Naam: M. Vanleeuw Sterke punten: Kennis en kunde Eindbeoordeling: 8,3
Plaats: Herk-de-stad BE Verbeterpunten: Stofvrij werken ;-)   a  

Het werk werd netjes ingepland en naar wens uitgevoerd.  De trap is zonder meer een meerwaarde voor onze woning geworden.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 9

Project: Raamkozijn maken en plaatsen 26 apr 2013 opgeleverd   8-mei-2013 nr 14
Naam: Lemmens Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Raamkozijn is naar volle tevredenheid gemaakt en geplaatst. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Complimenten aan Dirk.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8
 

Project: Eiken eettafel 27 maart 2013 opgeleverd   27 maart 2013 nr 13
Naam: Vanvoorden Sterke punten: Duidelijke communicatie. Heel goed afgesproken. Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Alken BE Verbeterpunten: Doe zo verder.   a  

Eetkamer tafel. Blad is gemaakt van aangeleverd parket hout. Deze is hetzelfde als de nieuwe vloer. Zo past de tafel helemaal bij het interieur.

Precies gemaakt zoals we gevraagd hebben.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Zwevende Z-trap 2 maart 2013 opgeleverd   26-3-2013 nr 12
Naam: Joep Sterke punten: Heel netjes gewerkt en goede service. Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: Bevestigingshoekjes aan de onderzijde trap * niet zicht zijde.   a  

Mooie trap gemaakt. we zijn er heel blij mee.

 

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: 2 Essenhouten Z-trappen 19 feb 2013 opgeleverd   11 maart 2013 nr 11
Naam: Post-Plasmeijer Sterke punten: Zie mening Eindbeoordeling: 8,3
Plaats: Tilburg Verbeterpunten: Volhouden zo.   a  

twee hele mooie trappen.

Werkt zeer net. Luisterd goed en denkt in oplossingen. Begrijpt wat wij mooi vinden. Zeer prettige persoonlijkheid en vakman.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
service: 9

Project: Vervangen Eiken rechte trap 8 nov 2012 opgeleverd   27 maart 2013 nr 10
Naam: Tresignies Sterke punten: Prijs / kwaliteit is goed Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Hasselt BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Stipte aflevering volgens afspraak.

Hier is de oude trap vervangen door een nieuwe dichte rechte steektrap.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Plaatsen van een Z-trap 20 dec 2012 opgeleverd   15 jan 2013 nr 9
Naam: G.Brugmans Sterke punten: Stiptheid Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Sint-Truiden BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Bij ons heeft Dirk een z trap geplaatst volgens onze wens en op de afgesproken termijn met dezelfde kleur als onze parket.

Wij zijn zeer tevreden en raden zeker aan bij hem een offerte te vragen als u van plan bent een nieuwe trap te zetten want de prijzen zijn scherp.

Dank u wel dirk

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Aanbouw uitbreiding keuken 19 dec 2012 opgeleverd   4 dec 2012 nr 8
Naam: B. de Louw Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Geldrop Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Hele positieve ervaring met Dirk.

Hij heeft een aanbouw gemaakt, tuindeuren zelf gemaakt en onze keuken ingebouwd. Hij doet bijna alles zelf.

De aanbouw en timmerwerk heeft hij duidelijk de meeste ervaring.
Keuken inbouwen was soms wat zoeken, maar ook daar zijn we samen uitgekomen.Hij is transparant en open over zijn werk en facturen, sociaal, houdt rekening, houdt het netjes, werk snel(vooral aanbouw) en zorgvuldig.

Is betrokken en positief. Over de prijs-kwaliteit verhouding zijn we ook heel tevreden

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9

Project: Z-Trap 12 okt 2012 opgeleverd   14 nov 2012 nr 7
Naam: C. Ungricht Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,0
Plaats: Alken BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

We zijn heel tevreden over de trap.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8

Project: Veranda 30 juni 2012 opgeleverd   18 sep 2012 nr 6
Naam: W. van Gaal Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,0
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

D-Bouw heeft achter ons huis een veranda aangebouwd.

We konden deze door hem volledig op onze wensen laten maken.

Kortom we zijn zeer tevreden en hebben al menig uurtjes onder de veranda gezeten met een allesbrander ervoor.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8

Project: 4 seizoenspui 14 maart 2012 opgeleverd   5 mei 2012 nr 5
Naam: P. Beumkes Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,5
Plaats: Zevenaar Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

We wisten eerst niet goed wat voor groot kozijn we wilden hebben.Het moest vooral een groot open gevoel geven.

We hebben samen met Dirk besloten om voor een 4 seizoenen pui te gaan, zo zijn er 4 deuren die met speciaal hang en sluitwerk als een grote opening aan de kant kunt schuiven.

Ook heeft hij het kozijn geplaatst en met doormiddel van een hijskraan over het huis gehijst.

Na 2 weken zijn de deuren een klein beetje af gaan hangen door de zware belasting van de deuren. Dirk is het direct op komen lossen door de scharnieren bij te stellen.

We zijn erg te tevreden over het kozijn en de service.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
service: 9

Project: Eetkamer tafel 11 jan 2012 opgeleverd   18 jan 2012 nr 4
Naam: A. Rombouts Sterke punten: aardig,eerlijk en goede service Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Luyksgestel Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

wij hebben door D-Bouw een eetkamertafel laten maken zoals wij het zelf wilde, wij zijn zeer tevreden en zullen beslist in de toekomst bij hem aankloppen.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10
 

Project: Kozijn 23 dec 2011 opgeleverd   15 jan 2012 nr 3
Naam: N. Kuijken Sterke punten: Snel, kwaliteit, prijs. Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Ik heb door D-Bouw een kozijn voor mijn trappenkast laten maken. Dit kon op zeer korte termijn, het plaatsen hiervan ook. Ik ben er uiterst tevreden over en het werd voor een schappelijke prijs gemaakt.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9
 

Project: Ruwbouw en trap 26 nov 2011 opgeleverd   7 jan 2012 nr 2
Naam: Cornelis Sterke punten: Goede uitleg, goede service Eindbeoordeling: 8,25
Plaats: Overpelt BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Heel correct werk. fijne prijs, en fijne afhandeling. Spreek goed af wie welk werk doet en noteer het..Volgend project ga ik m zeker raadplegen...

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8
 

Project: deur 15 nov 2011 opgeleverd   6 jan 2012 nr 1
Naam:   Sterke punten: Snelle levering van goede kwaliteit Eindbeoordeling: 7,75
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Dirk heeft bij ons een nieuwe deur afgehangen, dit is perfect en snel gebeurt. Kwam al zijn afspraken goed na, dus wij zijn heel tevreden.

 

Eerste indruk: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8
 


schrijf zeg een review over D-Bouw Schrijf nu zelf een review en deel uw ervaringen met D-Bouw met de rest.

  Z-Trap /  Reviews

 

     
  Contact Trappen   Diverse  
  Z-Trap Offerte stel uw eigen trap samen   Referentie's  
  D. Burgmans Z-trap   Informatie over ons  
  Den Belleman 3 Bloktrap   Sitemap  
  Bergeijk, Nederland Klassieke trap      
  T: + 31 (0) 6 2426 3653 Open en gesloten trap      
  E: info@Z-Trap.nl Download nu onze Trappen-Folder   Bezoek ook  
  contactformulier     www.D-Bouw.nl  
        www.Bloktrap.nl  
           
  Facebook allebedrijvenin google twitter Created by D-Bouw © Copyright Z-Trap Inlog hosting  

Onze klanten beoordelen ons met een

9,1 / 10 95 klik hier
over 61 beoordelingen